Fysio Sport en Fysio Mind

De Fysio Sport lessen worden gegeven door een fysiotherapeut met aantekening Mindful fysiotherapeut. De groepen zijn klein, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is en zo kan er rekening gehouden worden met eventuele klachten en beperkingen. Tijdens de Fysio Sport wordt gebruik gemaakt van diverse kleine materialen en natuurlijk is er ondersteuning van een motiverend stukje muziek.

Fysio Sport is goed om te volgen ter preventie, bij bestaande klachten, of omdat je graag die deskundige begeleiding krijgt tijdens het sporten.

Deelname gaat d.m.v. intekenen. Bij deelname worden de kosten van de les in rekening gebracht, dit is achteraf per maand.

 

Meld je direct aan, of neem contact op voor meer informatie.

 


Fysiotherapie

Hier kan je alle informatie vinden over de individuele fysiotherapeutische behandeling en de lessen Fysio Sport. Daarnaast vind je de nodige informatie over de zwangerschaps gerelateerde gezondheidscursus "Samen gaan Bevallen".

Opleidingen

Massages

Informatie over zwangerschapsmassage, babymassage, kindermassage, de tarieven voor massage en de mogelijkheden van de cadeaubon.