Fysio Sport en Fysio Mind

Zowel de Fysio Sport als de Fysio Mind lessen worden gegeven door een fysiotherapeut met aantekening Mindful fysiotherapeut. De groepen zijn klein, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is en zo kan er rekening gehouden worden met eventuele klachten en beperkingen. Tijdens de Fysio Sport wordt gebruik gemaakt van diverse kleine materialen en natuurlijk is er ondersteuning van een motiverend stukje muziek.

Fysio Sport is goed om te volgen ter preventie, bij bestaande klachten, of omdat je graag die deskundige begeleiding krijgt tijdens het sporten.

Fysio Mind is goed om te volgen ter verbetering van de kwaliteit je functioneren in het dagelijks leven, met aandacht en zonder oordeel. Dit zal zich niet alleen vertalen naar het bewegen, maar ga je in alle dagelijkse handelingen en gedragingen terug zien. Met aandacht en in het hier en nu.

Deelname is per kwartaal. Zonder bericht van stoppen wordt dit steeds verlengd. Kosten worden vooraf per kwartaal voldaan, waarbij er geen kosten zijn tijdens (een deel van) de vakanties omdat er dan ook geen lessen zijn.

 

Meld je direct aan, of neem contact op voor meer informatie.

 


Fysiotherapie

Hier kan je alle informatie vinden over de individuele fysiotherapeutische behandeling en de lessen Fysio Sport. Daarnaast vind je de nodige informatie over de zwangerschaps gerelateerde gezondheidscursus "Samen gaan Bevallen".

Opleidingen

Massages

Informatie over zwangerschapsmassage, babymassage, kindermassage, de tarieven voor massage en de mogelijkheden van de cadeaubon.