Tarieven en vergoeding

Je kunt contact opnemen als je een afspraak wilt maken voor een fysiotherapeutische behandeling, een les Fysio Sport of Fysio Mind, de cursus 'Samen gaan Bevallen' of Zwanger en Mama. Mocht je eerst meer informatie nodig hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

Tarieven
 

Zitting fysiotherapie

€ 37,00 (30 min.)

Toeslag voor thuisbehandeling € 15,00
Niet nagekomen afspraak € 28,00 (30 min.)
Intake en onderzoek € 45,00
Fysio Sport € 8,50

 

  • Van de fysiotherapeutische behandeling krijg je een faktuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Meld je bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren af, de kosten worden dan niet in rekening gebracht.
  • Fysio Sport wordt achteraf per maand voldaan.

 

Vergoeding

Heb je een budget- of naturapolis, dan worden de kosten van je behandeling gedeeltelijk vergoed, namelijk tussen de 65% en 100% van het tarief dat je zorgverzekeraar heeft bepaald. Er is dus een kleine kans dat je iets bijbetaald. Met een restitutie- of combinatiepolis kun je altijd rekenen op volledige vergoeding.

Bij contact met je zorgverzekeraar zijn de volgende gegevens van belang:
Zorgverlener: Drs. A.C.H.P. Burgmans
AGB-code zorgverlener: 04-121163
AGB-code praktijk: 04-24233
BIG-nummer: 59038553704
Type consult: fysiotherapeutische behandeling

 

 


Fysiotherapie

Hier kan je alle informatie vinden over de individuele fysiotherapeutische behandeling en de lessen Fysio Sport. Daarnaast vind je de nodige informatie over de zwangerschaps gerelateerde gezondheidscursus "Samen gaan Bevallen".

Opleidingen

Massages

Informatie over zwangerschapsmassage, babymassage, kindermassage, de tarieven voor massage en de mogelijkheden van de cadeaubon.