Cadeaubon bestellen

Doe een massage cadeau!

Geef het ultieme 'tijd voor jezelf' cadeau: een heerlijk ontspannende massage (zwangerschap, mama, baby, kinder, shantala)!

De cadeaubon is te besteden bij Praktijk Ank aan een massage, cursus babymassage, massage olie voor de baby of een heerlijk pittenkussentje voor je kindje (ook leuk als kraamcadeau).

Cadeaubonnen van €27,50 zijn verkrijgbaar in de praktijk en te bestellen via de site.
 

Bestel direct een cadeaubon, of stuur een bericht voor meer informatie.

 


Fysiotherapie

Hier kan je alle informatie vinden over de individuele fysiotherapeutische behandeling en de lessen Fysio Sport. Daarnaast vind je de nodige informatie over de zwangerschaps gerelateerde gezondheidscursus "Samen gaan Bevallen".

Opleidingen

Naast uitgebreide informatie over de opleiding tot docente babymassage en de studiedagen, kan je hier informatie vinden over de VIP (vroege inzet partusassistentie).

Massages

Informatie over zwangerschapsmassage, babymassage, kindermassage, de tarieven voor massage en de mogelijkheden van de cadeaubon.


Cursus Babymassage

Er start weer een cursus babymassage en dit zijn de data: do 06-02 van 9.00-11.00 woe 19-02 van 10.30-12.30 woe 04-03 van 10.30-12.30 do 12-03 van 9.00-11.00   Meld je aan via: info@praktijk-ank.nl

Meer nieuws
tekeningbabymassage.jpg