Tarieven

    kosten prive duur
zwangerschapsmassage   € 55,00   60 min.
ontspanningsmassage   € 55,00   60 min.
cursus babymassage   € 95,00 € 125,00 (bij tweeling € 190,00) 480 / 180 min.

 

Meld je bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren af, de kosten hoeven dan niet in rekening gebracht te worden.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cadeaubon bestellen

 

Doe een massage cadeau!

 

Geef het ultieme 'tijd voor jezelf' cadeau: een heerlijk ontspannende massage (zwangerschap, baby, kinder, shantala)! Cadeaubonnen van €25,00 zijn verkrijgbaar in de praktijk en te bestellen via de site.

 

Klik hier om te bestellen.

 

 


Fysiotherapie

Hier kan je alle informatie vinden over de individuele fysiotherapeutische behandeling en de lessen Fysio Sport. Daarnaast vind je de nodige informatie over de zwangerschaps gerelateerde gezondheidscursus "Samen gaan Bevallen".

Opleidingen

Naast uitgebreide informatie over de opleiding tot docente babymassage en de studiedagen, kan je hier informatie vinden over de VIP (vroege inzet partusassistentie).

Massages

Informatie over zwangerschapsmassage, babymassage, kindermassage, de tarieven voor massage en de mogelijkheden van de cadeaubon.


Let op: Fysio Mind mogelijk vergoed vanaf 2019!

© GezondheidsNet Simpel gezegd is mindfulness een manier om je aandacht te trainen om meer stil te staan bij wat er nu gebeurt. Het tegenovergestelde van handelen om de automatische piloot.   Vanaf 1 januari worden de mindfulness-trainingen volledig vergoed door zorgverzekeraar VGZ bij licht-depressieve en burn-outklachten vanuit alle aanvullende pakketten. "Wij vinden dat dokters vaak onbewust te snel en te vaak medicijnen voorschrijven. Dat ...

Meer nieuws
afbeelding.jpg