Zwangerschaps- mamamassage

Zwanger zijn is een bijzonder proces. Je draagt een baby bij je, waaraan je lijf zich aanpast. Hormonen veranderen je lichaam, waaronder je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor de baby en je voor te bereiden op je bevalling. Deze veranderingen kunnen er voor zorgen dat je sneller moe bent, vocht gaat vasthouden en slecht slaapt. Zwangerschapsmassage helpt om deze 'klachten' te verminderen.

Een zwangerschapsmassage zorgt voor:

  • een betere nachtrust
  • afname van stress
  • soepelere spieren
  • een betere bloedcirculatie
  • minder kuitkrampen

Masseren van zwangere vrouwen vraagt om een specifieke aanpas. Allereerst is er de speciale behandeltafel, aangepast op het lichaam van een zwangere vrouw, zodat je tijdens de massage op je buik ligt. Ook de massagetechnieken die gebruikt worden zijn anders: gevoelige punten als onderrug, benen, nek en schouders krijgen extra aandacht. Massage kan voor ontspanning zorgen in elke fase van de zwangerschap.

Een zwangerschapsmassage is altijd een heerlijk momentje voor jezelf!

Maak een afspraak, of neem contact op voor meer informatie.


Fysiotherapie

Hier kan je alle informatie vinden over de individuele fysiotherapeutische behandeling en de lessen Fysio Sport. Daarnaast vind je de nodige informatie over de zwangerschaps gerelateerde gezondheidscursus "Samen gaan Bevallen".

Opleidingen

Naast uitgebreide informatie over de opleiding tot docente babymassage en de studiedagen, kan je hier informatie vinden over de VIP (vroege inzet partusassistentie).

Massages

Informatie over zwangerschapsmassage, babymassage, kindermassage, de tarieven voor massage en de mogelijkheden van de cadeaubon.


lessen Fysio Mind

Kom mee doen met de lessen mindful bewegen, heel goed voor lichaam en geest!

Meer nieuws
WIN_20190318_13_38_59_Pro.jpg